Monique

Mijn naam is Monique Waltmans. Koken is een van mijn favoriete bezigheden en ik vind het een uitdaging om lekkere, smaakvolle recepten te maken. Nadat mijn zoon en dochter op jonge leeftijd last kregen van voedselovergevoeligheid en ze een tijdje bij een diëtiste onder behandeling waren, is mijn interesse in voeding alleen maar toegenomen. Omdat ik meer wilde weten over voeding ben ik de opleiding voedingsleer gaan volgen. Hierdoor werd ik zo enthousiast dat ik daarna ook de opleiding tot gewichtsconsulente heb gedaan.
Sinds maart 2007 ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente.

 

 

Gezonde voeding is de basis voor een gezond lichaam! Daarom vind ik het belangrijk dat ik weet wat er in mijn voeding zit!  

De visie van PuurGezond is dan ook mijn visie!!!

In mijn praktijk kreeg ik veel vragen van cliënten over het eetgedrag van en gezonde voeding voor hun kinderen. Omdat ik het leuk en interessant vind me hierin te verdiepen heb ik de specialisatie kind en voeding gevolgd.                                   

Om de kwaliteit van begeleiding te waarborgen heb ik mij aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten, de BGN. Als gewichtsconsulent ben je verplicht nascholingen te volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van het vakgebied. Bij eventuele geschillen kan de cliënt terecht bij de geschillencommissie van de Beroepsvereniging.

BGN Logo RGB nieuw

Login

Nieuwsbrief

Ga naar boven