Andijvie met kerrie en tomaat

Bijgerecht voor 4 personen.

Ingredienten:

1 eetlepel (vloeibare) margarine

1 ui, gesnipperd

3 theelepels kerriepoeder

800 gram andijvie, in repen

4 tomaten, in stukjes

 

Bereiding:

Verhit de boter in een pan en fruit hierin de ui en kerriepoeder ongeveer 3 minuten. Schep de andijvie erdoor. Doe de deksel op de pan en stoof de andijvie 5 minuten, schep deze af en toe om.
Voeg de tomaatstukjes toe en stoof het gerecht nog ongeveer 5 minuten.

Breng het op smaak met zout.

EET SMAKELIJK!

 

Bevat per persoon:

Kcal.                             50

Eiwit                                2,5 gram

Vet                                   2,5 gram, waarvan verzadigd vet 0,5 gram

Koolhydraten                   3    gram

Vezels                              8    gram

De bereidingstijd is 20 minuten.