Visfilet uit braadzak

Hoofdgerecht voor 2 personen.

Ingrediënten:

1 gele paprika

1 sjalotje

½ blik tomatenblokjes

Mespunt basilicum

Paprikapoeder

250-300 gram kabeljauw (koolvis, poon)

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op  220*C.

Maak de paprika en het sjalotje schoon. Snij de paprika in blokjes en snipper het sjalotje. Meng dit door de tomatenblokjes en voeg wat basilicum, paprikapoeder, peper en een beetje zout toe. Doe de groente in een braadzak.

Bestrooi de vis met peper en weinig zout en leg de vis op de groenten. Maak de braadzak dicht met een touwtje en leg de braadzak in een ovenvaste schaal en prik er een gaatje in.

Laat de vis in de hete oven in ca. 30 minuten gaar worden.

Lekker met witlof en rösti uit de oven.

 

EET SMAKELIJK!

 

Bevat per persoon:

 

Kcal.                    145

Eiwit                    25 gram

Vet                          2 gram, waarvan verzadigd vet 0,5 gram

Koolhydraten          6 gram

Vezels                      2 gram

 

De bereidingstijd is ca. 40 minuten.

150 gram rösti naturel uit de oven is 220 kcal.