Visfilet uit braadzak
Hoofdgerecht voor 2 personen.
Ingrediënten:
1 gele paprika
1 sjalotje
½ blik tomatenblokjes
Mespunt basilicum
Paprikapoeder
250-300 gram kabeljauw (koolvis, poon)
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220*C.
Maak de paprika en het sjalotje schoon. Snij de paprika in blokjes en snipper het sjalotje. Meng dit door de tomatenblokjes en voeg wat basilicum, paprikapoeder, peper en een beetje zout toe. Doe de groente in een braadzak.
Bestrooi de vis met peper en weinig zout en leg de vis op de groenten. Maak de braadzak dicht met een touwtje en leg de braadzak in een ovenvaste schaal en prik er een gaatje in.
Laat de vis in de hete oven in ca. 30 minuten gaar worden.
Lekker met witlof en rösti uit de oven.
EET SMAKELIJK!
Bevat per persoon:
Kcal. 145
Eiwit 25 gram
Vet 2 gram, waarvan verzadigd vet 0,5 gram
Koolhydraten 6 gram
Vezels 2 gram
De bereidingstijd is ca. 40 minuten.
150 gram rösti naturel uit de oven is 220 kcal.