afbeelding header

Stappenplan PuurGezond Slank in 8 Stappen

In mijn praktijk kunt u terecht voor individuele begeleiding naar een gezond gewicht. De begeleiding onderscheidt zich van andere methoden doordat het gebaseerd is op pure, gezonde voeding, zonder gebruikmaking van maaltijdvervangers. Ook is er veel aandacht voor coaching; hoe kan ik mijn gewoontes veranderen.

Het is ook mogelijk om samen met uw partner het traject te volgen.

Wat kunt u verwachten?

De begeleiding is er op gericht om u inzicht en handvatten te geven om uw voedingspatroon blijvend te veranderen. Dit is van cruciaal belang om, wanneer u op uw streefgewicht bent, dit ook kunt behouden.

De begeleiding is gebaseerd op de vier G’s:puurgezond slank in 8 stappen

  •       Gewicht
  •       Gedrag
  •       Gevolg
  •       Gezond

Tijdens de consulten leert u aan de hand van de stappenkaarten alles over gezond eten en verandert u stap voor stap uw eetgewoonten. U leert de valkuilen herkennen en te vermijden, omgaan met moeilijke situaties qua eten tijdens verjaardagen, feestjes en uit eten. Ook is er aandacht voor emotie- en stresseten en hoe dit te veranderen.

In mijn begeleiding staat persoonlijke aandacht voorop.

 

Nieuw: Stappenplan 7 inzichten

Ben je of heb je je ideale gewicht bereikt, maar merk je dat het moeilijk is om dit gewicht te behouden of dat je stiekem wat bijkomt?

Dan biedt het Stappenplan 7 Inzichten voor een blijvend goed gewicht jou de kennis en inzicht die je nodig hebt om je ideale gewicht te bereiken/behouden!

Wil je meer weten over het Stappenplan 7 inzichten? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Ga hiervoor naar de contact-pagina en vul het contactformulier in. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord!

Voeding in de overgang!

Tijdens de overgangsjaren lukt afvallen vaak niet en krijgen de meeste vrouwen last van opvliegers, nacht-zweten, depressieve klachten, spier- en gewrichtspijnen enz.

Aanpassen van je voedingspatroon heeft een positief effect op deze klachten. Zo kun je het aantal opvliegers aanzienlijk verminderen en kom je lekkerder in je vel te zitten en krijg je je gewicht weer onder controle.

Tijdens dit trajekt krijg je veel informatie en tips om je overgangsklachten te verminderenen en je gewicht onder controle te krijgen.

Maak een afspraak en laat je informeren!

Login

Nieuwsbrief

Ga naar boven